Retur

Läs nedan viktig information

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

 • Vid nyttjande av din ångerrätt:
  Du måste skapa en retur hos oss inom senast 14 dagar efter att du hämtat ut dina produkter. I din retur måste du meddela vilken ange ordernummer och mailadress för att kunna skapa din retur samt vilka varor som returneringen gäller. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt på 149kr, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas väl paketerade och i ursprunglig förpackning samt se till att paketet kommer fram till oss. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

  När vi mottagit ditt returpaket så kommer vår personal att besikta paketet och produkterna noggrant. Om det uppfyller returvillkoren så kommer vi att återbetala dig till den betalningsmetod som du använde.

  Vid retur debiterar vi fraktavgift för retur på 149kr. 

  Frakt återbetalas ej. 
 • Ångerrätten gäller inte vid:
  Ångerrätten börjar gälla den dagen du tog emot eller hämtade varorna. Vi erhåller oss rätten att neka en retur efter 14 dagar efter att du hämtat ut varorna eller tog emot varorna. Du måste hämta ut varorna från postombudet för att ångerrätten skall gälla. 
  Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

  Om du skickar tillbaka dina produkter efter att ångerrätts tiden på 14 dagar har löpt ut så kommer vi att skicka tillbaka dina produkter och fakturera dig en kostnad på 250kr som täcker fraktkostnader och administrativt arbete. 

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att returnera/reklamera en vara på grund av missnöje. Vi har ingen nöjdhetsgaranti. 

Läs mer om våra villkor här.

Hur gör jag?

1) Läs igenom ovan villkor noggrant
2) Klicka på länken längst ner "Klicka här för att registrera din retur"
3) Välj den produkt som du vill returnera
4) Betala returavgiften
5) Ladda ner fraktsedeln som genereras
6) Skriv ut fraktsedeln
7) Packa ner produkten med eventuella kraftpapper och bubbelplast för att säkerställa att produkterna inte skadas under leveransen
8) Klistra fraktsedeln på paketet och lämna paketet hos närmaste postombud

Klicka här för att registrera din retur och ladda ner din fraktsedel